1ºAmistòs: FC L'Escala 7 - Banyoles Atlètic 4 (22-9-2012)

Jugadors: Eduard (porter), Joan, Marc, Marcos, Pau M, Pau S, Nerea, Bairon, Cayo, Agustí i Xavier.
Entrenador: Àlex.

En el primer temps, el marcador es queda a 0 per els dos equips, i es veu molta igualtat entre ells.
En el segon temps innaugura el marcador en Marcos (1-0), segueix marcant en Joan (2-0). El Banyoles es desperta i marca el seu primer gol (2-1). En Marcos continua amb la seva bona ratxa i marca el seu segon gol (3-1), i abans que s’acabi el segon temps, en Joan torna a marcar deixant el marcador 4-1.
Al tercer temps el marcador se’ns gira en contra i el Banyoles marca 3 gols, deixant per el quart temps, la lluita per la victoria (4-4).
Al quart temps, desprès de posar a prova el porter del Banyoles, per fi arriben els gols, en Joan marca 3 gols, 1 de falta directe, l’altre gràcies a una bona pasada de Marcos i l’altre desprès de una bona jugada individual, deixant el marcador final 7-4.

Aquest partit no prometia ja que era el primer partit d’un futur equip, molts ni es coneixien i per altres era el seu primer partit de futbol, mai havien jugat abans.
No es poden fer pronòstics, però aquest equip donarà molt a parlar….